Op bezoek bij de Himba's in 18 dagen.

]

]

Op bezoek bij de Himba's in 18 dagen

Namibië reizen ?


Als specialist op Namibië kunnen wij al uw privé rondreizen naar Namibië,

aanbieden tegen super leuke prijzen. Wij zorgen dat alles vlot en goed verloopt en dat uw wensen altijd centraal staan.


Deze flexibiliteit, zonder meerprijs, wordt zeer gewaardeerd door onze klanten!


Wenst u met één van onze reisadviseurs een afspraak te maken ?


Geen enkel probleem, dit kan bij ons op kantoor of wij komen


na de kantooruren, geheel vrijblijvend, ook graag tot bij u.


Wij bezoeken gans Vlaanderen.Bel of mail voor meer informatie:    014/51.50.05 of  dave@namibiereizen.be

Dag 1 Brussel via Frankfurt – Windhoek


Vandaag vliegt u van Brussel via Frankfurt naar Windhoek, waar u de volgende dag aankomt.


Dag 2 Windhoek


Op de luchthaven van Windhoek staat de chauffeur al op u te wachten om u naar uw hotel te brengen. Vandaag heerlijk de tijd om te acclimatiseren en misschien een bezoekje te brengen aan het kleine centrum van Windhoek. In de loop van de dag komt onze vertegenwoordiger ook bij u langs. Zij (of hij) overhandigt het informatiepakket met daarin praktische informatie, handige tips en uiteraard de routebeschrijvingen. Samen nemen jullie ook de route door en kun je uiteraard nog eventuele vragen stellen. Mocht er tijdens je reis iets gebeuren, je hebt assistentie nodig of een vraag: in het informatiepakket staan de contactgegevens van onze vertegenwoordigers ter plaatse die je 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt bereiken.

Dag 3 Windhoek - Namib Naukluft Park – Sesriem (325 km)


Na het ontbijt verlaat u de kust om richting het Naukluft Nationaal Park te rijden. In dit park liggen de beroemde Rode Duinen van Sossusvlei. Een mooie route door een ruig landschap, dat u naar het plaatsje Sesriem brengt. Het wordt weeral een mooie afwisselende dag, eindeloos lijkende zandvlakten, geschrankt door de ‘rooirand- en zwartrandbergen’. Valleien en plateau’s wisselen zich permanent af en nodigen u telkens uit voor een fotostop. Deze dag vordert langzaam door de vele stops bij ‘versamelvoëlnesten’ en de blik op klipspringers in de verte tegen de bergwanden aan.


Het Namib-Naukluft National Park heeft een oppervlakte van 50.000 km2 en behoort daarmee tot de grootste nationale parken in Afrika. Aan de westzijde ligt de Namib Woestijn. De Naukluft binnen het Namib-Naukluft Park is het berggebied ten oosten van de Namib Woestijn. De Naukluft Bergen liggen vanaf de Sossusvlei (C19) landinwaarts en torenen hoog boven de woestijn met zandduinen uit. Op dit steil klimmende rotsplateau met lagen van graniet en zandsteen bevinden zich de Tsaris bergen, de Remshoogte Pas en de Spreetshoogte Pas. Tussen deze bergen ligt het officiële Nationale Naukluft Park dat wordt begrensd door de D1261, C14, C19 en D854. De ingang van het Nationale Park is bij Büllsport aan de C14 tussen Solitaire en Maltahöhe. U kunt in dit nationale park met valleien, bergtoppen en kloven ondermeer wandeltochten maken. De (Duitse) naam Naukluft past goed bij het landschap en betekent nauwe kloof.


Het zuiden van Namibië is een oord van stilte. Vanavond logeert u in een zeer verzorgd Tented camp dicht aan de entree van het park, zodat u morgenochtend dus heel vroeg al naar ‘Dune 45’ kunt.


Wenst u een keer te slapen onder de blote hemel ?

Dit kan in het eco-vriendelijke Dune Star Camp, u slaapt bovenop een duin in de woestijn.

's Avonds rolt u uw bed op het terras van uw chalet en het sterren tellen vanuit je bed kan beginnen, een unieke ervaring....


Dag 4 Sesriem - Sossusvlei - Sesriem  (80 km)


Vanaf Sesriem is het nog ongeveer veertig kilometer rijden naar Deadvlei: het hart van de Sossusvlei. Wanneer u de Sossusvlei op z'n allermooist beleven zorg er dan voor dat u voor zonsopkomst bij de poort. Zodra de zon opkomt, gaan de poorten open en rijd u over een kaarsrechte weg door de Sossuvlei. Aan beide kanten doemen de enorme zandduinen op. Sommige zijn honderden meters hoog, zoals ook ‘Dune 45’ die u kunt beklimmen. Best pittig in het mulle zand, maar het uitzicht maakt alles goed! Bij zonsopgang transformeren de warme kleuren van het zand van ivoorwit over abrikoos tot oranje en dieprood. Om dit fantastische spektakel te bewonderen, moet u dan ook vroeg uit de veren. Na het vroege ontbijt bezoekt u per open 4x4-jeep de beroemde Sossusvlei. Deze kleipan laat zich omringen door de hoogste zandduinen en bevindt zich aan het einde van een erosietrog, gevormd door de Tsauchab-rivier. Het voortdurend variërende kleurenspel is een lust voor het oog. Liefhebbers kunnen de duin ‘Big Mama’ opwandelen vanwaar je een schitterend uitzicht hebt. Vervolgens wandelt u naar Deadvlei met zijn oeroude verdorde kameeldoringbomen. Dit ongerepte stuk natuurwonder ademt een onwezenlijke sfeer uit: pure schoonheid. In de namiddag kan u een korte wandeling maken in de lieflijke Sesriem Canyon. Deze smalle kloof van slechts 3 km lang, liet zich miljoenen jaren geleden vormen door de Tsauchab-rivier. Als het weer het toelaat, kan je deelnemen aan een optionele panoramische vlucht over het Namib Naukluft Park, kost +/- 1900 NAD voor 1 uur 10’.


Midden tussen de immense duinen, liggen de witte kalk vlaktes van Deadvlei. Hier staan grillig gevormde bomen die al 900 jaar dood zijn, maar volledig in tact zijn gebleven door het droge klimaat. U kan Deadvlei alleen met een 4X4 bereiken en vergeet niet dat u ook ervaring dient te hebben om door los zand te rijden. Er is dan ook een parkeerplaats ingericht vanwaar een shuttleservice vertrekt (circa € 10 p.p. per ritje). Wij adviseren om de heenweg te voet af te leggen (circa vier kilometer) en op de terugweg, als de temperatuur behoorlijk is gestegen, met de shuttle service terug te rijden. De wandeling naar Deadvlei is echt een aanrader, u wandelt door de hoogste zandduinen ter wereld die zich constant verplaatsen door de wind. De organische vormen en schaduwen creëren een surrealistisch landschap. U heeft ook grote kans om een Kudu antilope of Klipspringer te zien die zich hebben aangepast aan de ruige leefomstandigheden.


Tegen het einde van de middag rijdt u terug naar uw nieuwe lodge welke op ongeveer 35 kilometer voorbij Sesriem ligt. Een enig verblijf, waarbij u echt nog steeds het gevoel heeft dat u midden in de indrukwekkende natuur zit.

Dag 5  Sesriem - Swakopmund (ca. 365 km)


Vandaag ziet u landschap stilletjes aan veranderen van kiezel- en grindvlaktes naar de duinengordels aan de kust. U rijdt via de schitterende Kuiseb Canyons en Gaub pass naar de kustplaats Swakopmund. Naarmate u de Namib woestijn doorrijdt krijgt het landschap meer en meer leven: gems- en springbokken, struisvogels en andere dieren kruisen wellicht uw pad. Hier ziet u ook de speciale kameeldoringboom, in een poging om water te vinden, groeit deze boom in eerste instantie naar beneden. Hierbij kunnen zijn wortels tot 120m diepte reiken, pas dan zal hij naar boven beginnen groeien.  Naarmate u de Kuiseb-pas nadert wordt het landschap helemaal bergachtig en ontvouwen er zich prachtige panorama’s. De rit gaat verder langs de mooie Gaub-pas en de Naukluftbergen. Swakopmund is een gezellige badplaats waar u alle indrukken van de afgelopen dagen kan verwerken en  lekker kan relaxen op het strand.


Dag 6 Swakopmund - Namib woestijn - Swakopmund


Swakopmund wordt ook wel de activiteitenstad van Namibië genoemd. Sportievelingen kunnen hier hun hart ophalen in de duinen net achter de stad. U kunt hier o.a. zandsurfen, quadbiken en paragliden. Maar mocht u de dag rustiger willen doorbrengen, kunt u hier natuurlijk ook heerlijk genieten van een mooie strandwandeling, een kopje koffie op een van de vele terrasjes of misschien wel wat winkelen in de kleine straatjes van het charmante Swakopmund.

Een echte aanrader is per gesloten 4x4 jeep de duinengordel tussen Swakopmund en Walvisbaai te verkennen. De rit brengt u dwars door de duinen tot aan de Atlantische Oceaan. In dit unieke ecosysteem, gaat u op zoek naar leven. De meest uiteenlopende sporen bewijzen dat deze streek zeker niet onbewoond is. Uw gids toont u het fascinerende, vaak verborgen leven in dit schijnbaar verlaten landschap dat deel uitmaakt van de Namib-woestijn. Enkele diersoorten die je hier terugvindt zijn de kleine Peringuey-adder, de Palmato- of dikvingergekko en de Namaqua-kameleon. U ontdekt hoe de aanwezige planten- en dierensoorten in dit harde klimaat kunnen overleven. Na een korte lunch maakt u kennis met de verschillende bizarre natuurfenomenen van Moon Valley en de Swakop River Canyon. Hier groeit ook de unieke voorhistorische plant Welwitchia Mirabilis, die hier continu wordt bestudeerd door wetenschappers. Tijdens zijn evolutie heeft deze plant zich ingenieus aangepast aan de kurkdroge omgeving, zodat hij kan leven van ochtenddauw, mist en ondergrondse waterbronnen. Gemiddeld wordt hij zo’n 500 à 600 jaar oud, maar er zijn zelfs exemplaren van 2000 jaar oud gekend.


Of u neemt in de namiddag deel aan een schitterende dolfijn- en robbencruise vanuit Walvisbaai.


Al deze excursies kan u door onze agent ter plaatse laten organiseren of in Swakopmund zelf boeken.


Deze vroegere Zuid-Afrikaanse enclave is het belangrijkste broedgebied voor kustvogels in zuidelijk Afrika. Een bonte verzameling van vogels ontmoet elkaar op de zandbanken van de landtong die eindigt aan Pelikaan Punt. Duizenden flamingo’s, witte pelikanen en andere waadvogels worden hier aangetrokken door de rijke voedingsbodem. U kan een ontspannende boottocht in de lagune maken, waarbij de kans groot is dat u geëscorteerd wordt door enthousiaste pelikanen, zeeleeuwen en dolfijnen. Terwijl u geniet van een hapje en een drankje, kijkt u vanop het dek uit naar de gekke sprongen van deze speelse dieren.


Nadien keert u terug naar Swakopmund. Deze populaire badplaats is de ideale locatie om te flaneren langs de prachtige koloniale gebouwen. ‘s Avonds kan u eventueel genieten van een typische vismaaltijd in een van de vele restaurants.


Actievelingen kunnen hier best 1 extra nacht toevoegen (Swakopmund).

Dag 7 Swakopmund -  Cape Cross - Brandberg - Damaraland  (400km)


Even ten noorden van de Swakopmund kan u zoutwinningsvlakte bezoeken. U laat de bewoonde wereld achter u, u rijdt langs één van de onbarmhartigste kusten van Afrika: de Skeleton Coast. Deze 40 kilometer brede kuststrook vormt een buffer tussen de zee en het achtergelegen Kaokoland en Damaraland. Het landschap is hier volkomen leeg en de enige oriëntatiepunten zijn de afstandspalen, waarop het aantal 'miles' van Swakopmund op staat vermeld. Hier schipbreuk lijden betekende in de vroegere tijden dat je een gewisse dood tegemoet ging. U kan halt houden wij bij het wrak van vissersboot de Zelda. In deze kuststrook liggen gravel- en zandvlakten waar per jaar niet meer dan 3 centimeter regen valt. De schaarse flora en fauna hebben zich hier aan deze droge omgeving aangepast en halen hun vocht uit de ochtendmist. Hou zeker halt bij Cape Cross, de plek waar de Portugese zeevaarder Diego Cáo als eerste Europeaan voet op de Namibische kust zette. Naast een historisch belangrijke plaats geniet Cape Cross bekendheid vanwege zijn grote kolonie zeerobben. Naar schatting 75.000 robben tref je hier op de rotsachtige kust of in zee aan. De aanblik, het kabaal, maar vooral de penetrante visgeur, blijft je zeker enkele dagen bij. Als er in het najaar veel dieren worden geboren schuimen jakhalzen op zoek naar zwakke jonge dieren of de nageboorten de kolonie af.


Uw volgende stop is Damaraland, geologisch gezien het meest gevarieerde deel van Namibië, u passeert de Brandberg, met zijn 2574 m de hoogste berg van Namibië, hij geniet vooral bekendheid door de White lady een wereldberoemde rotstekening van een sjamaan. In Damaraland maakt u kennis met de levenswijze van de Damara, voormalige jager-verzamelaars die in familieclans leefden. U ontdekt er pondoks, typische huttenwoningen van dit diep negroïde volk. De mannen tonen trots hoe ze tegenwoordig een evenwicht vinden tussen de moderne samenleving en hun oude ambachten.

Damaraland is het woongebied van de traditionele Herero bevolking. In dit immense rotslandschap kan u allerlei bizarre natuurverschijnselen bezoeken zoals de aparte Organ pipes basaltformaties, de versteende bomen in Petrified Forest en het vulkanische landschap van Burnt Mountain. U maakt kennis met de traditioneel geklede Herero vrouwen, die bekend staan om de mooie poppen die ze maken. U rijdt verder langs de Ugab-rivierbedding waar u woestijnolifanten kan zien.


Dag 8 Twyfelfontein


In de omgeving van Twijfelfontijn zijn meer dan 2000 rotsgravures van de Bosjesmannen gevonden. Onder leiding van een lokale gids maken we hier een korte wandeling naar toe. Afbeeldingen van giraffen, olifanten en ander wild zijn de stille getuigen van een periode dat deze streek vruchtbaarder was dan heden ten dage. We stoppen tevens bij enkele geologische curiositeiten, als de 'orgelpijpen'. De orgelpijpen zijn door erosie gevormde zuilen van 150 miljoen jaar oud vulkanische gesteente. 's Avonds kamperen we aan een droge rivierbedding. Met enig geluk vang je in deze omgeving een glimp op van de bijzondere woestijnolifanten.


De San en Bosjesmannen hebben één van de grootste natuurlijke ‘rotskunst galerijen’ gecreëerd. Deze ‘rock-art’ van de Bosjesmannen is zeker een bezoek waard. U kunt gaan wandelen langs de mooie rotstekeningen. Sommige zijn meer dan 6000 jaar oud. De geologische schatkamer van Damaraland geeft u geleidelijk aan al haar geheimen prijs. Tijdens de koloniale periode werd deze streek aan de Damara toegewezen en is het thuisland geworden van de oudste culturele activiteiten van het land.

Dag 9 Twyfelfontein – Opuwo (Kakaoloand) (ca. 395 km)


Via Palmwag rijdt u richting het noorden, naar Opuwo. Onderweg kan u een bezoek brengen aan het Versteende Woud en bestaat de kans dat u oog in oog komt te staan met de woestijnolifant. Deze olifant heeft zich geheel aangepast aan het droge Damaraland en dit is de enige plek ter wereld waar u dit bijzondere dier kan vinden hij heeft zich enorm goed aangepast aan het harde woestijnklimaat. Hij legt gemakkelijk 70 km per dag af tussen de voedingsbodems en drinkplaatsen. Nadien gaat u van Sesfontien voor een avontuurlijke rit over de Robbies Pass, via uitgedroogde rivierbeddingen, over rotspaden, zandwegen en langs baobabs, banen we ons een weg door deze spectaculaire doorgang. Het landschap is hier doorspekt met Himba-kralen en Herero-nederzettingen. Kaokoland is één van de laatste wildernissen van Afrika. In dit droge en onherbergzame gebied wonen de seminomadische Himba’s nog op traditionele wijze in eenvoudige lemen hutten. Deze laatste bevolkingsgroep is zeer nauw verwant aan de Himba’s met hun kenmerkende traditionele klederdracht.


Dag 10 Opuwo


Rond Opuwo vindt u verschillende Himba families. De Himba’s zijn van origine een nomadenvolk en leven nog altijd volgens oude tradities. De beschaafde wereld is ver weg als u via grindwegen koers zet naar het westen. In deze regio komen lokale mensen hun goederen verhandelen. In de namiidag kan u onder begeleiding van een gids en tolk een bezoek brengen aan een traditioneel Himba-dorp. U bezoekt een nederzetting van de Himba’s, een volk dat achterbleef in het ontoegankelijke Kaokoland en zich aanpaste aan de moeilijke levensomstandigheden. Hun strenge samenlevingsstructuur met duidelijke hiërarchie is gebaseerd op de voorouder- en veecultus. Vrouwen hullen zich hier traditioneel in koperen en lederen versieringen, die samen met hun haartooi hun sociale status binnen de gemeenschap illustreren. Het is even zoeken, waar ze die periode leven, maar u zult met open armen worden ontvangen en zien hoe dit bijzondere volk leeft. Een geweldige ervaring!

Dag 11 Opuwo - Kamanjab - Epupa (ca. 240 km)


Na het ontbijt rijdt u weer richting het zuiden, waar u de Kamanjab regio bezoekt. Een regio met veel boerderijen en een ruig landschap. Vanmiddag kunt u vanuit de lodge één van de boerderijen bezoeken, waarbij u zich even in het Afrikaanse Wilden westen begeeft. Ook kunt u in de namiddag een mooie wandeling maken, waarbij u u gegarandeerd het kleinste antilope ter wereld tegenkomt, de dik-dik en uiteraard veel ander klein wild, dat in deze droge regio leeft. Geniet van deze prachtige regio met zijn ruige rotsformaties en prachtige zonsondergang. Vanavond logeert u in een gezellige kleine lodge.


Dag 12 Kamanjab – Zuid-Etosha Nationaal Park Dolomite Camp (ca. 326 km)


Na het ontbijt rijdt u vandaag naar het beroemde Etosha Nationaal Park. Etosha Nationaal Park is één van de mooiste natuurreservaten van Afrika en uitstekend te verkennen met uw huurauto. Dit natuurpark is één van ‘s werelds beste parken om wild te bezichtigen en is het leefgebied van de onder andere de olifant, neushoorn, giraffe, leeuw en luipaard. Ook heeft het park een grote verscheidenheid aan antilopen, vogels en reptielen. U heeft de aankomende twee dagen alle tijd om de Big Five te ‘spotten’.


Dag 13 Oost-Etosha Nationaal Park


Vandaag rijdt u naar de andere kant van het park, waarbij u ook langzaam richting uw volgende accommodatie rijd, welke aan de oostkant van het nationale park ligt. Zo zal u nooit 2 keer hetzelfde pad berijden opzoek naar de ‘Big Five’.

Etosha Np is het grootste wildpark van het land en één van de boeiendste en oudste wildreservaten in Afrika. Dit immense gebied varieert van dichte bush tot weidse open vlaktes. De grootse Great White Place of Land of Dry Water is het kloppend hart van dit park: een opgedroogd zoutmeer met een eindeloze, vegetatieloze zoutpan van zilverwit zand. Zeker ‘s winters zorgt dit voor hallucinante luchtspiegelingen tegen de glinsterende contouren van het voorbijtrekkend wild. Springbokken, giraffen, olifanten, koedoes en zebra’s laven zich gretig aan de waterputten. Leeuwen, zeldzame zwarte neushoorns, impala’s en unieke soorten antilopen eisen hier ook hun plaatsje op.

Dag 14  Oost-Etosha Nationaal Park – Waterberg Nationaal Park (ca. 265 km)


's Ochtends heeft u nog tijd om van het Etosha nationaal park te genieten, waarna u richting het Waterberg Plateau reist. Het Waterberg Plateau ligt op een uitzonderlijke locatie, 200 meter boven de vlaktes van de Kalahari. Door de hooggelegen positie, de grotere regenval en de dichte subtropische vegetatie vormt het een groot contrast met de andere parken. Vanwege de doorlaatbaarheid van het gesteente is de voet van het plateau groen en weelderig, terwijl de bovenkant droog is. Ook wilde honden, gnoes, buffels, duikers, bavianen, klipspringers, luipaarden, cheeta’s en meer dan 200 vogelsoorten zijn hier thuis. Vanuit uw kleinschalige lodge kunt u een mooie safari's of wandelingen boeken. Ook kan u een bezoek brengen aan de Cheetah Conservation Fund, waar cheeta’s worden opgevangen en verzorgd.


Dag 15 Waterberg – Erindi Private Game Park (250km)


In een bergachtig gebied ligt het Erindi Private Game Reserve op een 71.000 hectare stuk grond met meer dan 12.000 wilde dieren, waaronder verschillende uistervende en bijzondere diersoorten: zoals de leeuw, cheeta, luipaard, olifant, giraffe, nijlpaard, krokodil, wilde hond, serval kat, veel verschillende herten, baviaan, struisvogel en zebra, loopt vrij door het park heen. Het landschap in Erindi is zeer gevarieerd, van bergen tot savanne tot open grasland. Het gebied is malaria vrij, want natuurlijk ideaal is als u met kinderen reist.

Na de lunch start uw eerste safari. In een open 4x4 safarivoertuig vertrekt u met een deskundige ranger naar de bush, op zoek naar de Big Five.

Dag 16 Erindi - Windhoek (ca. 200 km)


Bij zonsopkomst wordt u gewekt voor een gamedrive. De ideale tijd om wild te zien, want ook de natuur ontwaakt en dieren gaan op zoek naar voedsel. Bij terugkomst in de lodge wacht u een stevig ontbijt. U sluit uw verblijf in Erindi aan het einde van de middag af met een indrukwekkende wandelsafari, waarbij de nadruk ligt op planten, bomen, sporen en kleinere diersoorten die u vanuit uw voertuig niet snel ziet. Vanuit Waterberg rijdt u weer richting Windhoek. Onderweg kunt u de houtsnijwerkmarkt van Okahandja bezoeken. De shoppers onder ons kunnen hun hart ophalen bij de handwerkmarkten ten zuiden van de hoofdweg. De lokale bevolking laat met trots hun houtsnijwerken zien. Mocht je nog niet eerder geslaagd zijn voor souvenirs, dan zal je hier zeker niet met lege handen vertrekken. Ook kunt u nog een bezoek brengen aan Lake Otjikoto. Een prachtig ondergrondsmeer waar op de boden nog vele duizenden wapens liggen, die na de onafhankelijkheidsverklaring hier werden vernietigd. Een leuke stop, om vervolgens door te rijden naar Windhoek.


Dag 17 Windhoek – Brussel via Frankfurt


In de ochtend heeft u nog voldoende tijd om het centrum van Windhoek te bezoeken. U zult leuke souvenirs vinden op de lokale markt, maar ook een bezoekje aan een van de mooie kerkjes is zeker de moeite waard. In de middag wordt u opgehaald voor een transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht naar Brussel, waar u de volgende dag aankomt.Dag 18  Aankomst Brussel


Einde van een prachtige vakantie.


Tip:

Op de dagen dat er meer dan 320 km gepland staan, vertrek je best ten laatste rond 7 uur 's morgens op deze manier kan je op je volgende locatie zeker deelnemen aan de middagactiviteiten.

Classic hotels + Renault Duster AWD + Classic Plus verzekering

Prijzen

Single

Dubbel

Triple

1nov - 30juni

1.930

1.530

1.400

1juli - 31okt

2.100

1.700

1.600

Aantal nachten

Plaats

Hotel

Regime

1

Windhoek

Vondelhof GH

Ontbijt

2

Sesriem

Desert Camp

Ontbijt

2

Swakopmund

Intermezo GH

Ontbijt

2

Twyfelfontein

Damara Mopane Lodge

Ontbijt

2

Opuwa

Country Lodge

Ontbijt

1

Epupa

Kapika Waterfalls Lodge

Ontbijt

1

Zuid-Etosha

Dolomite Camp

Ontbijt

1

Oost-Etosha

Mokuti Lodge

Ontbijt

1

Waterberg

Wabi Lodge

Ontbijt

2

Erindi

Otjiwa Safari Lodge

Ontbijt

1

Windhoek

Vondelhof GH

Ontbijt

Comfort hotels + Renault Duster AWD + Classic Plus verzekering

Prijzen

Single

Dubbel

Triple

1nov - 30juni

2.525

2.025

1.900

1juli - 31okt

2.710

2.210

2.050

Aantal nachten

Plaats

Hotel

Regime

1

Windhoek

Town Lodge

Ontbijt

2

Sesriem

Desert Quiver Camp

Ontbijt

2

Swakopmund

Organic Square GH

Ontbijt

2

Twyfelfontein

Lodge

Half Pension

2

Opuwa

Country Lodge

Half Pension

1

Epupa

Omarunga Lodge

Half Pension

1

Zuid-Etosha

Dolomite Camp

Ontbijt

1

Oost-Etosha

Mushara Bush Camp

Half Pension

1

Waterberg

Wilderness Lodge

Half Pension

2

Erindi

Okonjima Plains Camp

Half Pension

1

Windhoek

Town Lodge

Ontbijt

Superior hotels + Renault Duster AWD + Classic Plus verzekering

Prijzen

Single

Dubbel

Triple

1nov - 30juni

3.650

2.850

2.700

1juli - 31okt

3.840

3.040

2.900

Aantal Nachten

Plaats

Hotel

Regime

1

Windhoek

Heinitzburg

Ontbijt

2

Sesriem

Sossusvlei Lodge

Ontbijt

2

Swakopmund

Villa Margherite

Ontbijt

2

Twyfelfontein

Dora Nawas

Half Pension

2

Opuwa

Country Lodge

Half Pension

1

Epupa

Epupa Camp

Half Pension

1

Zuid-Etosha

Dolomite Camp

Ontbijt

1

Oost-Etosha

Mushara Outpost

Half Pension

1

Waterberg

Plateau Lodge

Half Pension

1

Erindi

Old Traders Lodge

Half Pension

1

Windhoek

Henitzburg

Ontbijt

Supplementen huurwagen:


Gps                                                 + 8 euro per dag

Extra chauffeur                             + 5 euro per dag

Chauffeur onder de 25 jaar        + 16 euro per dag

Kinderstoel                                    + 5 euro per dag

Mobiele Wifi                                  + 7 euro per dagInbegrepen:


-Overnachtingen op basis van vermeldt regime

-Roadbook

-Huurwagen Renault Duster AWD Classic plus verzekering

-Huurwagen geschikt voor 4 volwassenen, met airco

-Huurwaarborg bedraagt 89 euro per huurdag te geven adh van een kredietkaart

-Ongelimiteerd aantal kilometers, diefstal en ongevallen verzekering

-BTW

-Persoonlijke ongevallen verzekering

-Verzekering tegen een zandstorm, kapotte banden, velgen en wieldoppen

-Voorruitschade

-Assistentie van onze lokale vertegenwoordiger

Denk je van een conculega een betere prijs gekregen te hebben ? Maar twijfel je over hetgeen al dan niet inbegrepen is ? Mail ons even de offerte en wij doen voor u GRATIS de vergelijking.

Namibiereizen.be          Astridplein 4, 2280 Grobbendonk           Tel:014/51.50.05       info@namibiereizen.be