Bijzonder Namibië. Rondreis in 17 dagen.

]

]

Bijzondere Namibië rondreis

Namibië reizen - Op reis naar Namibië

Op reis door Namibië - Reizen naar Namibië

Rondreizen Namibië


Als specialist op Namibië kunnen wij al uw privé rondreizen naar Namibië,

aanbieden tegen super leuke prijzen. Wij zorgen dat alles vlot en goed verloopt en dat uw wensen altijd centraal staan.


Deze flexibiliteit, zonder meerprijs, wordt zeer gewaardeerd door onze klanten!


Wenst u met één van onze reisadviseurs een afspraak te maken ?


Geen enkel probleem, dit kan bij ons op kantoor of wij komen


na de kantooruren, geheel vrijblijvend, ook graag tot bij u.


Wij bezoeken gans Vlaanderen.Bel of mail voor meer informatie:    014/51.50.05 of  dave@namibiereizen.be

Dag 1 Brussel via Frankfurt – Windhoek


Vandaag vliegt u van Brussel via Frankfurt naar Windhoek, waar u de volgende dag aankomt.


Dag 2 Windhoek


Op de luchthaven van Windhoek staat de chauffeur al op u te wachten om u naar uw hotel te brengen. Vandaag heerlijk de tijd om te acclimatiseren en misschien een bezoekje te brengen aan het kleine centrum van Windhoek. In de loop van de dag komt onze vertegenwoordiger ook bij u langs. Zij (of hij) overhandigt het informatiepakket met daarin praktische informatie, handige tips en uiteraard de routebeschrijvingen. Samen nemen jullie ook de route door en kun je uiteraard nog eventuele vragen stellen. Mocht er tijdens je reis iets gebeuren, je hebt assistentie nodig of een vraag: in het informatiepakket staan de contactgegevens van onze vertegenwoordigers ter plaatse die je 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt bereiken.

Dag 3 Windhoek – Kalahari woestijn (ca. 280 km)


's Ochtends wordt uw huurauto afgeleverd en zal onze vertegenwoordiger u de laatste informatie geven.


Vandaag verlaat u de hoofdstad en rijdt u via Rohoboth en Kalkrand richting het zuiden. U bevindt zich inmiddels in het gebied op de grens met de Kalahari woestijn. De dichtbegroeide, koperrode zandduinen en eindeloze grasvlaktes zijn voor veel organismen een bron van leven. In dit gebied wonen de bosjesmannen (San) die zich al vele eeuwen hebben aangepast aan dit extreme landschap en klimaat. U logeert vanavond in een boerderij in de buurt van Gochas, waar u ’s middags nog een Game Drive kan maken door de Kalahari Duinen, het leefgebied van de springbok en struisvogels. Met een ‘skemerkelkie’ in de hand klinkt u op het begin van een mooie Namibië reis.


De Kalahari strekt zich oostwaarts uit vanaf de B1 met plaatsen als Mariëntal en Stampriet richting het Kgalagadi National Park in Zuid-Afrika. Het gaat om een enorm gebied waarvan een deel onder Centraal Namibië valt en het zuidelijke deel tot Namibië-Zuid behoort. Deze site hanteert dan ook het gebied Kalahari-Noord in de provincie Namibië Centraal en het gebied Kalahari Zuid in de provincie Zuid-Namibië.


Hoewel de Kalahari het gevoel van een woestijn geeft door het rode zand en de weidsheid, wordt de Kalahari toch niet als woestijn geclassificeerd. Daarvoor ontvangt het gebied met een neerslag van meer dan 100 mm per jaar teveel water! Als het regent, zakt het water direct de bodem in, naar ondergrondse waterstromen. Oppervlaktewater is er nauwelijks en er zijn zelfs bewijzen dat het gebied vroeger nog droger was waardoor het toen wel een echte woestijn was. De Kalahari is daarmee eigenlijk een fossiel geworden van haar vroegere biosysteem. Sommige mensen noemen de Kalahari daarom ook wel een fossielwoestijn. Door de hogere regenval zijn de duinen redelijk begroeid - zeker in vergelijking met de duinen in de Namib/Sossusvlei. Er komt in de Kalahari dan ook relatief veel flora en fauna voor. Dat neemt niet weg dat het droge landschap nog altijd kenmerkend is voor de Kalahari. Er leven daardoor maar weinig mensen en de accommodaties en bezienswaardigheden liggen wijd verspreid. De B1 is de hoofdweg van deze streek en is geasfalteerd, evenals de C20 van Hardap naar Aranos in het noordelijke deel van de Kalahari. De rest van de wegen is gravel maar in een goede toestand.Dag 4 Kalahari woestijn – Fish River Canyon (ca. 420 km)


Onderweg naar de Fish River Canyon,  één van de hootepunten van deze Namibië reis, kan u een bezoek brengen aan het Quiver Tree Forest (Kokerboomwoud). Deze woestijnbestendige aloëplanten groeien op zwarte rotsformaties en zijn meer dan 200 jaar oud. Indien u bijtijds in uw lodge arriveert, neemt een gids u optioneel mee naar een uitzichtpunt voor een mooie zonsondergang: een prachtige afsluiting van uw dag!


Dag 5 Fish River Canyon


Fish River Canyon, is de tweede grootste canyon van Afrika en de langste ter wereld. Zonder twijfel is dit één van de mooiste en indrukwekkendste natuurwonderen van Namibië! De diepe kloven zijn het resultaat van miljoenen jaren riviererosie. Vanaf de hoofduitkijkpost aan de rand van de canyon genieten we van deze natuurpracht. De Vis-rivier daalt tot een maximumdiepte van 549 m. De canyon zelf is 161 km lang en op sommige plaatsen zelfs 27 km breed. U kan een wandeling maken door het onvruchtbare maanlandschap aan de rand van de diepste kloof van Afrika en genieten van duizelingwekkende vergezichten.


Dag 6 Fish River Canyon – Kolmanskop - Aus (ca. 370 km)


Rond 7 uur verlaat u Fish River Canyon en rijdt u in noordwestelijke richting. U maakt kennis met het verlaten stadje Kolmanskop, ooit het centrum van de florerende diamantindustrie. De Deutsche Diamantengesellschaft begon met de bouw van onder meer een ziekenhuis, bakkerij, slagerij, school, kegelbaan en theater. In de hoogtijdagen telde het stadje 1.100 inwoners, maar stilaan kwijnde het weg nadat in de jaren 30 grotere diamanten werden gevonden in Oranjemund. Het sluimerde voort tot 1956, waarna het voorgoed verlaten werd door de laatste bewoners. Het werd een machteloze prooi van de woestijn. Dankzij het droge woestijnklimaat bleven de oude houten en bakstenen huizen goed bewaard. Vandaag rij je doorheen het verboden diamantgebied naar Aus. Niet ver hiervandaan kan je met wat geluk bij een drinkplaats de illustere woestijnpaarden observeren.


Dag 7 Aus - Lüderitz - Aus


In het spookstadje Kolmanskop zijn mooie, half in het zand verzonken victoriaanse huizen, een casino en een ziekenhuis een blijvende getuigenis van de rijkdom van deze uitgestorven diamantstad. Vergeet niet het kuststadje Lüderitz en het nabijgelegen Diaz Point te bezoeken.

Dag 8 Aus –Naukluft NP -  Sesriem (360 km)


Na het ontbijt verlaat u de kust om richting het Naukluft Nationaal Park te rijden. In dit park liggen de beroemde Rode Duinen van Sossusvlei. Een mooie route door een ruig landschap, dat u naar het plaatsje Sesriem brengt. Het wordt weeral een mooie afwisselende dag, eindeloos lijkende zandvlakten, geschrankt door de ‘rooirand- en zwartrandbergen’. Valleien en plateau’s wisselen zich permanent af en nodigen u telkens uit voor een fotostop. Deze dag vordert langzaam door de vele stops bij ‘versamelvoëlnesten’ en de blik op klipspringers in de verte tegen de bergwanden aan. Het zuiden van Namibië is een oord van stilte. Vanavond logeert u in een zeer verzorgd Tented camp dicht aan de entree van het park, zodat u morgenochtend dus heel vroeg al naar ‘Dune 45’ kunt.


Wenst u een keer te slapen onder de blote hemel ?

Dit kan in het eco-vriendelijke Dune Star Camp, u slaapt bovenop een duin in de woestijn.

's Avonds rolt u uw bed op het terras van uw chalet en het sterren tellen vanuit je bed kan beginnen, een unieke ervaring....


Dag 9 Sesriem - Sossusvlei- Sesriem (80km)


Vanaf Sesriem is het nog ongeveer veertig kilometer rijden naar Deadvlei: het hart van de Sossusvlei. Wanneer u de Sossusvlei op z'n allermooist beleven zorg er dan voor dat u voor zonsopkomst bij de poort. Zodra de zon opkomt, gaan de poorten open en rijd u over een kaarsrechte weg door de Sossuvlei. Aan beide kanten doemen de enorme zandduinen op. Sommige zijn honderden meters hoog, zoals ook ‘Dune 45’ die u kunt beklimmen. Best pittig in het mulle zand, maar het uitzicht maakt alles goed! Bij zonsopgang transformeren de warme kleuren van het zand van ivoorwit over abrikoos tot oranje en dieprood. Om dit fantastische spektakel te bewonderen, moet u dan ook vroeg uit de veren. Na het vroege ontbijt bezoekt u per open 4x4-jeep de beroemde Sossusvlei. Deze kleipan laat zich omringen door de hoogste zandduinen en bevindt zich aan het einde van een erosietrog, gevormd door de Tsauchab-rivier. Het voortdurend variërende kleurenspel is een lust voor het oog. Liefhebbers kunnen de duin ‘Big Mama’ opwandelen vanwaar je een schitterend uitzicht hebt. Vervolgens wandelt u naar Deadvlei met zijn oeroude verdorde kameeldoringbomen. Dit ongerepte stuk natuurwonder ademt een onwezenlijke sfeer uit: pure schoonheid. In de namiddag kan u een korte wandeling maken in de lieflijke Sesriem Canyon. Deze smalle kloof van slechts 3 km lang, liet zich miljoenen jaren geleden vormen door de Tsauchab-rivier. Als het weer het toelaat, kan je deelnemen aan een optionele panoramische vlucht over het Namib Naukluft Park, kost +/- 1900 NAD voor 1 uur 10’.


Midden tussen de immense duinen, liggen de witte kalk vlaktes van Deadvlei. Hier staan grillig gevormde bomen die al 900 jaar dood zijn, maar volledig in tact zijn gebleven door het droge klimaat. U kan Deadvlei alleen met een 4X4 bereiken en vergeet niet dat u ook ervaring dient te hebben om door los zand te rijden. Er is dan ook een parkeerplaats ingericht vanwaar een shuttleservice vertrekt (circa € 10 p.p. per ritje). Wij adviseren om de heenweg te voet af te leggen (circa vier kilometer) en op de terugweg, als de temperatuur behoorlijk is gestegen, met de shuttle service terug te rijden. De wandeling naar Deadvlei is echt een aanrader, u wandelt door de hoogste zandduinen ter wereld die zich constant verplaatsen door de wind. De organische vormen en schaduwen creëren een surrealistisch landschap. U heeft ook grote kans om een Kudu antilope of Klipspringer te zien die zich hebben aangepast aan de ruige leefomstandigheden.


Tegen het einde van de middag rijdt u terug naar uw nieuwe lodge welke op ongeveer 35 kilometer voorbij Sesriem ligt. Een enig verblijf, waarbij u echt nog steeds het gevoel heeft dat u midden in de indrukwekkende natuur zit.

Dag 10  Sesriem - Swakopmund (ca. 365 km)


Vandaag ziet u landschap stilletjes aan veranderen van kiezel- en grindvlaktes naar de duinengordels aan de kust. U rijdt via de schitterende Kuiseb Canyons en Gaub pass naar de kustplaats Swakopmund. Naarmate u de Namib woestijn doorrijdt krijgt het landschap meer en meer leven: gems- en springbokken, struisvogels en andere dieren kruisen wellicht uw pad. Hier ziet u ook de speciale kameeldoringboom, in een poging om water te vinden, groeit deze boom in eerste instantie naar beneden. Hierbij kunnen zijn wortels tot 120m diepte reiken, pas dan zal hij naar boven beginnen groeien.  Naarmate u de Kuiseb-pas nadert wordt het landschap helemaal bergachtig en ontvouwen er zich prachtige panorama’s. De rit gaat verder langs de mooie Gaub-pas en de Naukluftbergen. Swakopmund is een gezellige badplaats waar u alle indrukken van de afgelopen dagen kan verwerken en  lekker kan relaxen op het strand.


Dag 11 Swakopmund - Namib woestijn


Swakopmund wordt ook wel de activiteitenstad van Namibië genoemd. Sportievelingen kunnen hier hun hart ophalen in de duinen net achter de stad. U kunt hier o.a. zandsurfen, quadbiken en paragliden. Maar mocht u de dag rustiger willen doorbrengen, kunt u hier natuurlijk ook heerlijk genieten van een mooie strandwandeling, een kopje koffie op een van de vele terrasjes of misschien wel wat winkelen in de kleine straatjes van het charmante Swakopmund.

Een echte aanrader is per gesloten 4x4 jeep de duinengordel tussen Swakopmund en Walvisbaai te verkennen. De rit brengt u dwars door de duinen tot aan de Atlantische Oceaan. In dit unieke ecosysteem, gaat u op zoek naar leven. De meest uiteenlopende sporen bewijzen dat deze streek zeker niet onbewoond is. Uw gids toont u het fascinerende, vaak verborgen leven in dit schijnbaar verlaten landschap dat deel uitmaakt van de Namib-woestijn. Enkele diersoorten die je hier terugvindt zijn de kleine Peringuey-adder, de Palmato- of dikvingergekko en de Namaqua-kameleon. U ontdekt hoe de aanwezige planten- en dierensoorten in dit harde klimaat kunnen overleven. Na een korte lunch maakt u kennis met de verschillende bizarre natuurfenomenen van Moon Valley en de Swakop River Canyon. Hier groeit ook de unieke voorhistorische plant Welwitchia Mirabilis, die hier continu wordt bestudeerd door wetenschappers. Tijdens zijn evolutie heeft deze plant zich ingenieus aangepast aan de kurkdroge omgeving, zodat hij kan leven van ochtenddauw, mist en ondergrondse waterbronnen. Gemiddeld wordt hij zo’n 500 à 600 jaar oud, maar er zijn zelfs exemplaren van 2000 jaar oud gekend.


Nadien keert u terug naar Swakopmund. Deze populaire badplaats is de ideale locatie om te flaneren langs de prachtige koloniale gebouwen. ‘s Avonds kan u eventueel genieten van een typische vismaaltijd in een van de vele restaurants.


Of bezoek Walvisbaai


Vandaag kan u in de namiddag en deel nemen aan een schitterende dolfijn- en robbencruise vanuit Walvisbaai richting Cape Cross.


Al deze excursies kan u door onze agent ter plaatse laten organiseren of in Swakopmund zelf boeken.


Deze vroegere Zuid-Afrikaanse enclave is het belangrijkste broedgebied voor kustvogels in zuidelijk Afrika. Een bonte verzameling van vogels ontmoet elkaar op de zandbanken van de landtong die eindigt aan Pelikaan Punt. Duizenden flamingo’s, witte pelikanen en andere waadvogels worden hier aangetrokken door de rijke voedingsbodem. U kan een ontspannende boottocht in de lagune maken, waarbij de kans groot is dat u geëscorteerd wordt door enthousiaste pelikanen, zeeleeuwen en dolfijnen. Terwijl u geniet van een hapje en een drankje, kijkt u vanop het dek uit naar de gekke sprongen van deze speelse dieren.Dag 12 Swakopmund -  Cape Cross - Brandberg - Damaraland  (400km)


Even ten noorden van de Swakopmund kan u zoutwinningsvlakte bezoeken. U laat de bewoonde wereld achter u, u rijdt langs één van de onbarmhartigste kusten van Afrika: de Skeleton Coast. Deze 40 kilometer brede kuststrook vormt een buffer tussen de zee en het achtergelegen Kaokoland en Damaraland. Het landschap is hier volkomen leeg en de enige oriëntatiepunten zijn de afstandspalen, waarop het aantal 'miles' van Swakopmund op staat vermeld. Hier schipbreuk lijden betekende in de vroegere tijden dat je een gewisse dood tegemoet ging. U kan halt houden wij bij het wrak van vissersboot de Zelda. In deze kuststrook liggen gravel- en zandvlakten waar per jaar niet meer dan 3 centimeter regen valt. De schaarse flora en fauna hebben zich hier aan deze droge omgeving aangepast en halen hun vocht uit de ochtendmist. Hou zeker halt bij Cape Cross, de plek waar de Portugese zeevaarder Diego Cáo als eerste Europeaan voet op de Namibische kust zette. Naast een historisch belangrijke plaats geniet Cape Cross bekendheid vanwege zijn grote kolonie zeerobben. Naar schatting 75.000 robben tref je hier op de rotsachtige kust of in zee aan. De aanblik, het kabaal, maar vooral de penetrante visgeur, blijft je zeker enkele dagen bij. Als er in het najaar veel dieren worden geboren schuimen jakhalzen op zoek naar zwakke jonge dieren of de nageboorten de kolonie af.


Uw volgende stop is Damaraland, geologisch gezien het meest gevarieerde deel van Namibië, u passeert de Brandberg, met zijn 2574 m de hoogste berg van Namibië, hij geniet vooral bekendheid door de White lady een wereldberoemde rotstekening van een sjamaan. In Damaraland maakt u kennis met de levenswijze van de Damara, voormalige jager-verzamelaars die in familieclans leefden. U ontdekt er pondoks, typische huttenwoningen van dit diep negroïde volk. De mannen tonen trots hoe ze tegenwoordig een evenwicht vinden tussen de moderne samenleving en hun oude ambachten.

Damaraland is het woongebied van de traditionele Herero bevolking. In dit immense rotslandschap kan u allerlei bizarre natuurverschijnselen bezoeken zoals de aparte Organ pipes basaltformaties, de versteende bomen in Petrified Forest en het vulkanische landschap van Burnt Mountain. U maakt kennis met de traditioneel geklede Herero vrouwen, die bekend staan om de mooie poppen die ze maken. U rijdt verder langs de Ugab-rivierbedding waar u woestijnolifanten kan zien.

Dag 13 + 14 Oostelijk Etosha Np (176km)


Aan de oostzijde van Etosha, slechts 9 kilometer van de Namutoni-gate, ligt Onguma Nature Reserve op 20.000 hectare. Ruim 30 diersoorten vinden hier hun thuis, zoals kudu, giraf, zebra, leeuw en luipaard. Safari's in Onguma worden gehouden per jeeps, maar als u zelf wilt rijden, bent u zeer dichtbij de ingang van Etosha.

Aan de oostzijde geeft de Von Lindequist Gate toegang tot het Etosha National Park. Als u het park inrijdt, krijgt u na 12 kilometer het eerste restcamp Namutoni. Rondom de Von Lindequist Gate liggen diverse lodges die ofwel accommodatie bieden voor selfdrives in Etosha ofwel Fully Inclusive arrangementen bieden waarbij er safari's op een privé wildreservaat wordt gereden, zoals Onguma Nature Reserve. Lodges waar u kunt overnachten om safari te houden in Etosha, zijn ondermeer Mushara, Onguma Bush Lodge en een aantal anderen die u hieronder onder accommodatie kunt vinden.

Het park wordt beheerd door de Namibia Wildlife Reservation. Indien u in het park wilt verblijven, moet u vooraf een reservering maken. Zeker in de maanden juli, augustus en december zal u geen enkele slaapplaats in het park kunnen vinden. Ook september en oktober kunnen druk zijn.

Verblijf is in zogenaamde restcamps. U kunt deze camps het beste vergelijken met de organisatie van een bungalowpark. Er is een receptie met een restaurant en winkeltje en daarom heen staan enkele tientallen bungalows waarin mensen tegen niet al te hoge kosten kunnen overnachten. De bungalows zijn spaarzaam en eenvoudig ingericht, maar meestal wel met eigen badkamer en airco. Eén van de aantrekkelijke kanten van een verblijf in een restcamp wordt gevormd door de waterdrinkplaats nabij het camp. Deze drinkplaats, en dat is uniek, wordt 's avonds verlicht. Met een beetje geluk kan u het wild voorbij zien wandelen op weg naar het water.

Omdat Etosha een nationaal park is, heeft het een goed wegennetwerk. Weliswaar van gravel, maar in normale omstandigheden voor een gewone wagen berijdbaar. Uitzondering hierop vormen de periodes waarin het bijzonder hevig regent.


Dag 15 Oostelijk Etosha Np – Waterberg Np (ca. 265 km)


's Ochtends heeft u nog tijd om van het Etosha nationaal park te genieten, waarna u richting het Waterberg Plateau reist. Het Waterberg Plateau ligt op een uitzonderlijke locatie, 200 meter boven de vlaktes van de Kalahari. Door de hooggelegen positie, de grotere regenval en de dichte subtropische vegetatie vormt het een groot contrast met de andere parken. Vanwege de doorlaatbaarheid van het gesteente is de voet van het plateau groen en weelderig, terwijl de bovenkant droog is. Ook wilde honden, gnoes, buffels, duikers, bavianen, klipspringers, luipaarden, cheeta’s en meer dan 200 vogelsoorten zijn hier thuis. Vanuit uw kleinschalige lodge kunt u een mooie safari's of wandelingen boeken. Ook kan u een bezoek brengen aan de Cheetah Conservation Fund, waar cheeta’s worden opgevangen en verzorgd.

Dag 15 Waterberg NP – Erindi GR  (232km)


In een bergachtig gebied ligt het Erindi Private Game Reserve op een 71.000 hectare stuk grond met meer dan 12.000 wilde dieren, waaronder verschillende uistervende en bijzondere diersoorten: zoals de leeuw, cheeta, luipaard, olifant, giraffe, nijlpaard, krokodil, wilde hond, serval kat, veel verschillende herten, baviaan, struisvogel en zebra, loopt vrij door het park heen. Het landschap in Erindi is zeer gevarieerd, van bergen tot savanne tot open grasland. Het gebied is malaria vrij, want natuurlijk ideaal is als u met kinderen reist.

Na de lunch start uw eerste safari. In een open 4x4 safarivoertuig vertrekt u met een deskundige ranger naar de bush, op zoek naar de Big Five.Dag 16 Erindi GR - Okahandja  - Windhoek (ca. 72 km)


Bij zonsopkomst wordt u gewekt voor een gamedrive. De ideale tijd om wild te zien, want ook de natuur ontwaakt en dieren gaan op zoek naar voedsel. Bij terugkomst in de lodge wacht u een stevig ontbijt. U sluit uw verblijf in Erindi aan het einde van de middag af met een indrukwekkende wandelsafari, waarbij de nadruk ligt op planten, bomen, sporen en kleinere diersoorten die u vanuit uw voertuig niet snel ziet. Vanuit Waterberg rijdt u weer richting Windhoek. Onderweg kunt u de houtsnijwerkmarkt van Okahandja bezoeken. De shoppers onder ons kunnen hun hart ophalen bij de handwerkmarkten ten zuiden van de hoofdweg. De lokale bevolking laat met trots hun houtsnijwerken zien. Mocht je nog niet eerder geslaagd zijn voor souvenirs, dan zal je hier zeker niet met lege handen vertrekken. Ook kunt u nog een bezoek brengen aan Lake Otjikoto. Een prachtig ondergrondsmeer waar op de boden nog vele duizenden wapens liggen, die na de onafhankelijkheidsverklaring hier werden vernietigd. Eigenlijk heeft Okahandja een redelijk aantal historische gebouwen, maar jammer genoeg wordt daar voor het openbare leven nog weinig mee gedaan.  Voor de toeristen zijn er twee souvenirsmarktjes die veel bezoekers trekken. In het stadje zijn diverse restaurants, winkels en natuurlijk benzinepompen. Iets ten noorden van de stad ligt een struisvogel- en krokodillenfarm met begeleide toeren. Bij de 'locals' zijn de warmwaterbronnen bij Gross Barmen erg in trek.

Een leuke stop, om vervolgens door te rijden naar Windhoek.Dag 17 Windhoek – Brussel via Frankfurt


In de ochtend heeft u nog voldoende tijd om het centrum van Windhoek te bezoeken. U zult leuke souvenirs vinden op de lokale markt, maar ook een bezoekje aan een van de mooie kerkjes is zeker de moeite waard. In de middag wordt u opgehaald voor een transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht naar Brussel, waar u de volgende dag aankomt.Dag 18 Aankomst Brussel


Einde van een prachtige vakantie.


Tip:

Op de dagen dat er meer dan 320 km gepland staan, vertrek je best ten laatste rond 7 uur 's morgens op deze manier kan je op je volgende locatie zeker deelnemen aan de middagactiviteiten.

Classic hotels + Renault Duster AWD Classic verzekering plus

Prijzen

Singel

Dubbel

Triple

1nov - 30juni

2.050

1.785

1.685

1juli - 31okt

2.150

1.885

1.785

Aantal nachten

Plaats

Hotel

Regime

1

Windhoek

Vondelhof GH

Ontbijt

1

Kalahari

Anib Lodge

Ontbijt

2

Fish River Canyon

Canyon Village

Ontbijt

2

Aus

Helmeringheusen

Ontbijt

2

Sesriem

Desert Camp

Ontbijt

2

Swakopmund

Namib GH

Ontbijt

2

Damaraland

Mopane Lodge

Ontbijt

2

Etosha NP

Onguma Aoba Lodge

Ontbijt

1

Waterberg

Wabi Lodge

Ontbijt

1

Erindi GR

Otjiwa Safari Lodge

Ontbijt

1

Windhoek

Vondelhof GH

Ontbijt

Supplementen huurwagen:


Gps                                                 + 8 euro per dag

Extra chauffeur                             + 5 euro per dag

Chauffeur onder de 25 jaar        + 16 euro per dag

Kinderstoel                                    + 5 euro per dag

Mobiele Wifi                                  + 7 euro per dagInbegrepen:


-Overnachtingen op basis van vermeldt regime

-Roadbook

-Huurwagen Renault Duster AWD Classic plus verzekering

-Huurwagen geschikt voor 4 volwassenen, met airco

-Huurwaarborg bedraagt 89 euro per huurdag te geven adh van een kredietkaart

-Ongelimiteerd aantal kilometers, diefstal en ongevallen verzekering

-BTW

-Persoonlijke ongevallen verzekering

-Verzekering tegen een zandstorm, kapotte banden, velgen en wieldoppen

-Voorruitschade

-Assistentie van onze lokale vertegenwoordiger

Denk je van een conculega een betere prijs gekregen te hebben ? Maar twijfel je over hetgeen al dan niet inbegrepen is ? Mail ons even de offerte en wij doen voor u GRATIS de vergelijking.

Namibiereizen.be          Astridplein 4, 2280 Grobbendonk           Tel:014/51.50.05       info@namibiereizen.be